Pogosta Vprašanja

WordPress je odprtokodna programska oprema, zato se redno posodablja in tako izboljšuje varnost, zmogljivost in stabilnost vašega spletnega mesta ter dodaja nove funkcije. S posodobitvami jedra WordPressa se iz istih razlogov posodabljajo tudi vse teme in vtičniki.

Če lastniki spletnih mest WordPress teh posodobitev ne upoštevajo ali jih izvajajo sami, so v položaju, ko tiktaka časovna bomba. Slej ko prej se lahko zastarela spletna stran pokvari ali celo postane predmet hekerskega napada!

Z našo storitvijo vzdrževanja WordPressa se lahko osredotočite na svoj posel in ne na težave s spletnim mestom. Za vašo spletno stran bomo ustrezno poskrbeli, da bo posodobljena, varna in stabilna 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

Smo ekipa strokovnjakov za WordPress, ki ponuja:
  1. Vemo, kaj počnemo
  2. Podporo 24 ur na dan, 7 dni v tednu
  3. Hiter odzivni čas
  4. Načrtovana poročila
  5. Prilagodljive cene

Vedno se potrudimo, da na vaša vprašanja odgovorimo čim prej. Včasih, ko je dan največje obremenitve, je lahko naš odzivni čas daljši od običajnega in je odvisen od storitve, ki ste jo izbrali.

Če vaša spletna stran deluje v sistemu WordPress, lahko popravimo vašo spletno stran. Naša stopnja uspešnosti je 100%.

Da, urejamo, vendar bo vsaka namestitev WordPressa potrebovala ločen načrt vzdrževanja. 

Da, skladni smo z GDPR. Več o naši politiki zasebnosti.

Da, svoj načrt lahko kadar koli spremenite. Za to nas preprosto kontaktirajte.

Ko se prijavite na načrt oskrbe, ki je za vas najbolj smiseln, boste prejeli pozdravno e-poštno sporočilo z informacijami o svojem načrtu in podrobnostmi o tem, kako nam varno poslati svoje prijavne podatke. Ko boste poslali podatke za prijavo v nadzorno ploščo WordPress in ponudnika gostovanja, bomo vaš načrt v celoti izvedli v 24-48 urah.

Ureditve spletnega mesta vključujejo urejanje vsebine, spreminjanje nastavitev vtičnikov in prilagoditve CSS. Ne vključuje razvoja po meri (PHP, vtičniki, teme itd.), posodabljanja kode po meri, grafičnega oblikovanja, PSD v WordPress, ustvarjanja vsebine ali vzpostavitve nove spletne strani ali poddomene itd.

Niste prepričani, če bi se odločili za WP MOJSTER?

Spodaj so navedeni glavni razlogi, zakaj nas podjetja in lastniki spletnih strani, kot ste vi, najemajo vsak dan. Nehajte zapravljati čas za vzdrževanje spletnih strani in ga prepustite strokovnjakom z več kot 3-letnimi izkušnjami!

Želite izvedeti več?

Pišite nam!

Imate vprašanja ali želite izvedeti, kako lahko rešimo vaše težave z WordPressom? Z veseljem vam bomo pomagali!