prenos brez zapletov

Prenos trgovine na ključ: WooCommerce -> Shopify

Zagotovite si nemoten prenos vaše spletne trgovine iz WooCommerce na Shopify s pomočjo naših izkušenih strokovnjakov. Z našim celovitim pristopom zagotavljamo, da bo vaša spletna trgovina prenesena hitro, učinkovito in brez izgube podatkov."
prenos woocommerce trgovine na shopify

Popolna Migracija WooCommerce v Shopify

Zagotovite si popoln prenos vaše spletne trgovine z našimi celovitimi migracijskimi storitvami. Od izdelkov in strank do kategorij in naročil - vsak element vaše WooCommerce trgovine bo natančno in varno prenesen v Shopify okolje.

WooCommerce izdelki

Vaša prodajna zgodovina je ključnega pomena. Z našo storitvijo migracije naročil poskrbimo, da se vsako naročilo natančno prenese, s čimer ohranimo neprekinjeno sledljivost in analizo prodajnih podatkov.

Stranke

Zagotavljamo nemoteno prenos vseh ključnih informacij vaših strank pri migraciji iz WooCommerce v Shopify. Od kontaktnih podatkov do zgodovine naročil, vsak detajl je pomemben za ohranjanje dragocenih odnosov, ki ste jih vzpostavili.

Kategorije izdelkov

Pomagamo vam prenesti kategorije in vam tako pomagamo pretvoriti WooCommerce kategorije v Shopify zbirke, ki bodo ohranile vaše kategorije nedotaknjene.

Naročila

Porta semper lacus cursus feugiat primis ultrice ligula risus ociis auctor and tempus feugiat impedit felis cursus auctor augue mauris blandit ipsum

301 preusmeritve

S preudarnim načrtovanjem 301 preusmeritev ohranjamo vaš SEO trud in rangiranje v iskalnikih med migracijo. Poskrbimo, da vsak URL vaše WooCommerce trgovine prejme svojega ekvivalenta na Shopify platformi, minimizirajoč vpliv na vaš organski promet in zagotavljamo nemoteno uporabniško izkušnjo.

Nastavitve

Nastavitve trgovine, od načinov plačila do možnosti dostave, zagotavljajoč, da vaša nova Shopify trgovina odraža prilagojeno delovanje in uporabniško izkušnjo vaše obstoječe platforme.

FAQ

Odgovori na vaša najpogostejša vprašanja

 • 1. Kaj vključuje vzdrževanje WordPress spletne strani?

  Naše vzdrževanje vključuje redne posodobitve, varnostne preglede, varnostne kopije in druge ključne storitve za zagotavljanje nemotenega delovanja vaše spletne strani.

 • 2. Kako poteka proces optimizacije hitrosti nalaganja spletne strani?

  Optimiziramo kodo, slike in druge elemente spletne strani, ter izvajamo različne tehnike za izboljšanje hitrosti nalaganja in uporabniške izkušnje.

 • 3. Kakšne so vaše izkušnje z odstranjevanjem virusov in zlonamerne kode?

  Imamo bogate izkušnje in znanja potrebna za učinkovito odstranjevanje virusov in zlonamerne kode ter za zaščito vaše strani pred nadaljnjimi napadi.

 • 4. Kako posodabljate WordPress vtičnike?

  Vtičnike posodabljamo ročno, da zagotovimo združljivost in stabilnost vaše spletne strani, pred posodobitvijo pa vedno ustvarimo varnostno kopijo.

 • 5. Ali lahko pomagate pri težavah, ki so specifične za našo spletno stran?

  Da, pomagamo lahko rešiti različne težave, ki so povezane z WordPress temami, vključno z napakami, združljivostjo in prilagajanjem dizajna.

 • 6. Ali je WPMojster skladen z GDPR?

  Da, skladni smo z GDPR. Več o naši politiki zasebnosti.

Selitev Brez Skrbi?
Izberite WP Mojster

Naša ekipa je tukaj, da vam pomaga pri prenosu WooCommerce na Shopify. Kontaktirajte nas zdaj in začnemo takoj!

WP Mojster zanesljiv partner