Selitev WooCommerce na Shopify

Smo mojstri za Prenos Wordpress strani na Shopify

Stalna podpora

Pri večjih ali manjših spremembah smo vam na voljo za stalno pomoč.

Hitra izvedba zahtevkov

S strankami smo v stiku ves dan, vsak dan.

Strateški zagon spletnega mesta

Za vas nemoteno opravimo celoten postopek zagona.

Prodajate z WooCommerce v WordPressu, vendar si želite preprostejšo in za uporabo enostavnejšo platformo s tisočimi aplikacijami po meri in številnimi različnimi temami? Potem je selitev spletnega mesta iz WooCommerce v Shopify vaša rešitev! Tu smo, da vam pomagamo pri enostavni selitvi vašega spletnega mesta za e-trgovino z WooCommerce na Shopify! Poskrbimo, da bodo vsi podatki ostali enaki, tako da se upravljanje zalog in podatki o strankah ne bodo izgubili.

Shopify je tudi ena od platform št. 1 za spletna mesta za e-trgovino, zato je selitev podatkov iz WooCommerce in WordPressa le prvi korak. Pridobite popolno nastavitev in zagon z vsemi potrebnimi nastavitvami in zasnovo trgovine, da boste lahko nemoteno prehajali med platformami.

Kaj je vključeno v prenos?

Selitev WooCommerce Izdelkov

Poskrbimo, da bodo vsi podatki o izdelku vključevali ime, opis, slike in ceno. URL, meta naslov, meta opis, količino, upravljanje zalog, so uspešno preneseni, tako da ne pride do izgube podatkov.

Selitev Strank

Prenesemo skupine strank v oznake strank Shopify, tako da se združevanje strank trgovine WooCommerce, ki ste ga imeli, ohrani nedotaknjeno, kar vam pomaga ohranjati in spremljati podatke o skupinah strank za boljšo produktivnost

Selitev Kategorij

Pomagamo vam prenesti kategorije in vam tako pomagamo pretvoriti WooCommerce kategorije v Shopify zbirke, ki bodo ohranile vaše kategorije nedotaknjene.

Selitev ID Naročil

Prenos ID-jev vaših naročil v Target Store vam bo pomagala ohraniti ID naročila WooCommerce popolnoma enak v Shopify.

301 Preusmeritve

Da bi vam pomagali izboljšati SEO in splošno uvrstitev, poskrbimo za prenos podatkov in url-jev z enakimi 301 preusmeritvami, s čimer ohranimo vašo učinkovitost nedotaknjeno.

Nastavitve Trgovine

Nastavitev in uskladitev nastavitev dostave, davka, obvestil in drugih nastavitev trgovine.

Pogosta Vprašanja

Da, Shopify velja za eno najboljših platform za elektronsko poslovanje, na kateri lahko zgradite svojo trgovino ter izboljšate splošno rast in dobiček.

Da, s prenosnim paketom Woocommerce to Shopify ste lahko prepričani, da bodo vsi vaši podatki varno in uspešno preneseni brez izgube.

Migracija je lahko zelo dolgotrajen postopek, odvisno od vseh podatkov, ki jih je treba migrirati, zato morate biti potrpežljivi.

Stroški so spremenljiv dejavnik, saj so odvisni od obsega dela, ki je potreben pri prenosu. Če želite dobiti idejo, stopite v stik z našimi strokovnjaki.