ZAKAJ JE VZDRŽEVANJE WOWRDPRESS STRANI POMEMBNO

Pomen Vzdrževanja Wordpress Strani

Pomen vzdrževanja spletne strani je vedno vprašanje za vsako podjetje, ne glede na njegovo velikost. Najpogostejše vprašanje, ki ga dobimo, je: Zakaj potrebujem vzdrževanje Wordpress strani? Lastništvo spletnega mesta je tako kot lastništvo povsem novega avtomobila. In podobno kot pri avtomobilih je tudi pri spletnih straneh potrebno redno vzdrževanje.

Glede na velikost in potrebe podjetja bo vzdrževanje potrebno mesečno, tedensko ali celo dnevno.

Razlog #1

Varnost Wordpress Strani

Večina sodobnih spletnih mest temelji na odprtokodnih sistemih CMS, kot sta WordPress ali Drupal. Odprtokodni sistemi CMS imajo vse prednosti, vendar tudi slabosti.

WordPress in drugi sistemi se nenehno posodabljajo in tedensko izdajajo nove varnostne popravke. Po drugi strani pa hekerji poskušajo izkoristiti ranljivosti zastarele programske opreme.

Hitra Statistika

87% spletnih mest

imajo visoka ali srednja tveganja kibernetske varnosti.

43% napadov

je usmerjenih. v mala podjetja.

68% spletnih mest

nima načrta za obnovitev.

S strokovno storitvijo vzdrževanja spletnih strani bo vaše spletna stran vedno posodobljena in varna. Tako se boste lahko osredotočili na svoj posel, namesto da bi skrbeli za svojo spletno stran.

Brez ustrezne nastavitve varnosti spletnega mesta in storitev vzdrževanja tvegate, da bo vaše spletno mesto vdrto ali okvarjeno, kar lahko povzroči dodatne stroške ali škodo.

Varnost Spletne Strani

Razlog #2

Wordpress Posodobitve

Na Wordpress stran glejte kot na pametni telefon ali prenosni računalnik, na katerem je nameščena tudi programska oprema za upravljanje vsebine spletne strani. In kot vsaka programska oprema se tudi programska oprema spletne strani vedno posodablja, da se zagotovijo varnost, stabilnost in nove funkcije.

Zato je treba programsko opremo spletišč redno posodabljati, tako kot pametne telefone, prenosne računalnike in celo avtomobile. To povečuje pomen vzdrževanja spletnih strani.

Hitra Statistika

27% spletnih strani

je posodobilo na najnovejšo različico WordPressa.

73% spletnih strani

uporablja zastarelo in ranljivo programsko opremo.

50,000+ vtičnikov

je na voljo v Wordpress imenilu

Z rednim posodabljanjem programske opreme bo vaše spletno mesto vedno posodobljeno in zmanjšalo se bo tveganje za vdor. Vendar pa lahko izvajanje posodobitev na slabo ustvarjenem spletnem mestu povzroči okvaro spletnega mesta. Zato je treba pred posodobitvami izdelati varnostno kopijo.

Wordpress Posodobitve

Razlog #3

Varnostne Kopije

Vsaka Wordpress stran je kot živ organizem, ki se vedno spreminja in posodablja. Vendar pa so primeri, ko je potrebna nedavna varnostna kopija. Ne glede na to, ali je potrebna za obnovitev spletnega mesta ali za razvojne namene.

Hitra Statistika

68% spletnih mest

nima načrta za obnovitev podatkov.

Povečanje za 400%

izgube podatkov na spletnih straneh od leta 2012

140,000 trdih diskov

v Združenih državah Amerike vsak teden odpove

Standardna rešitev za varnostno kopiranje zagotavlja datoteko z varnostno kopijo podatkovne zbirke in sredstev, ki je shranjena v istem strežniku, v katerem je vaše spletno mesto. To predstavlja potencialno tveganje, saj lahko neželeni uporabniki v primeru vdora v strežnik dobijo dostop do podatkov vašega spletnega mesta.

Da bi se izognili temu tveganju, vam ponujamo načrtovane varnostne kopije, ki bodo shranjene v zaščitenem in optimiziranem podatkovnem centru, kar omogoča hitro in enostavno obnovitev spletnega mesta.

Varnostne Kopije

RAZLOG #4

Sledenje in Izboljšave SEO

Ali poznate uvrstitev svoje spletne strani v Googlu za glavne ključne besede? Večina lastnikov spletnih strani tega ne ve. Bodite pred konkurenco, poznajte svoje uvrstitve in sprejmite potrebne ukrepe za izboljšanje SEO.

Hitra Statistika

93% časa

prva spletna izkušnja se začne z iskanjem.

58% iskanj

prihaja iz mobilnih naprav.

46% rezultatov

so spletne strani lokalnih podjetij.

Pri vsakem načrtu vzdrževanja spletnega mesta vam ponujamo preverjanje uvrstitve SEO, tako da boste imeli prednost pred konkurenco in boste vedeli, kakšen je natančen položaj vaših spletnih strani za vsako ključno besedo.

Ne bodite v temi in začnite slediti uvrstitvam svojih spletnih strani še danes.

Boljša uvrstitev spletne strani

RAZLOG #5

Prihranek Časa in Denarja

Lastništvo spletne strani je kot maraton, zato morate zmerno razporediti stroške, trud in sredstva.

Če svojemu razvijalcu ali agenciji pišete nekajkrat na teden, obstaja verjetnost, da se stroški, ki jih zaračunavate, precej hitro povečajo. Z načrtom vzdrževanja spletnega mesta pa boste dobili znižane cene in predvidljive rezultate z nadzorovanimi stroški.

Hitra Statistika

Povprečno 8.900 €

je strošek za obnovitev poslovanja po napadu.

30 minut

za obnovitev, če imate načrt obnovitve

Prihranek časa in denarja

RAZLOG #6

Ugled Znamke

Predstavljajte si, da vaša spletna stran postane zelo počasna, pokvarjena ali celo vdrta... Kako bi vaša stranka videla vašo blagovno znamko? Najverjetneje kot šibko, nestabilno in nezaupanja vredno blagovno znamko. Rezultat tega scenarija je izguba strank, prometa in ugleda...

Že enominutni izpad lahko povzroči več tisoč dolarjev izgube, kaj pa, če gre za večurni izpad?

Iz tega razloga ima vzdrževanje spletnega mesta med vsemi zgoraj naštetimi največji pomen.

Hitra Statistika

93% ljudi

pravi, da spletne ocene vplivajo na odločitev

70% ljudi

pravi da ne bodo opravili nakupa, če jim blagovna znamka ni všeč.

87% ljudi

pri vsakem nakupu opravi primerjalno nakupovanje.

Če vam je mar za vašo blagovno znamko, morate razmisliti o storitvah vzdrževanja spletnega mesta.

Z načrti vzdrževanja spletnih strani ponujamo 24-urno razpoložljivost, varnost in spremljanje delovanja, da bi se izognili tem težavam.

Ugled znamke

KAJ SLEDI

Izberite Svoj Načrt

Ker zdaj veste, zakaj je vzdrževanje spletne strani pomembno, izberite pravi načrt in začnimo.

vzdrževanje Wordpress spletnih strani

Wordpress Vzdrževanje

Od: 39€ / mesec

Svojo spletno stran WordPress naredite neprebojno, tako da nam omogočite posodabljanje vtičnikov, tem in samega WordPressa. Poleg tega bomo spremljali vašo spletno stran, spremljali delovanje, zdravstveno stanje, uvrstitve in čas delovanja v načrtovanem poročilu PDF.

Vzdrževanje WooCommerce Spletnih Trgovin

WooCommerce Vzdrževanje

Od: 49€ / mesec

Svojo trgovino WooCommerce naredite neprebojno, tako da nam omogočite posodabljanje vtičnikov, tem in samega WordPressa. Poleg tega bomo spremljali vašo spletno stran, spremljali delovanje, zdravstveno stanje, uvrstitve in čas delovanja v načrtovanem poročilu PDF.