OHRANJAJTE VAŠO SPLETNO MESTO VARNO​

Podporne Wordpress Storitve​

Storitev podpore in vzdrževanja WordPress vam pomaga upravljati vaše spletno mesto, kot je spremljanje časa delovanja, posodabljanje jedra WordPressa, tem in vtičnikov, ustvarjanje dnevnih varnostnih kopij zunaj spletnega mesta, odstranjevanje zlonamerne programske opreme in še veliko več. Imeti spletno stran je tako kot imeti popolnoma nov avto. In podobno kot avtomobili, tudi spletne strani potrebujejo redno vzdrževanje. Zato se osredotočite na svoje podjetje in mi, bomo poskrbeli za vaše spletno mesto WordPress.​

PONUJAMO VAM

Širok nabor storitev WordPress

Ponujamo različne Wordpress storitve od A do Ž.

Vzdrževanje Wordpress Strani​

Svojo spletno stran WordPress naredite varnejšo, tako da nam dovolite, da spremljamo delovanje vaše strani, posodabljamo vtičnike, teme in še veliko več. Zastarela spletna mesta imajo visoka ali srednja tveganja za kibernetsko varnost, kar lahko privede do denarne izgube.

Vzdrževanje Wordpress Spletnih Strani
Paketi vzdrževanja spletnih trgovin Woocommerce

Vzdrževanje Spletne Trgovine WooCommerce

S profesionalnim načrtom vzdrževanja spletne strani WooCommerce bo vaša spletna trgovina vedno posodobljena in varna. Tako se boste lahko osredotočili na svoje poslovanje, namesto da bi vas skrbelo, da bo vaše spletno mesto napadeno ali pokvarjeno, kar lahko povzroči dodatne stroške ali škodo.​

Wordpress Optimizacija Nalaganja

Ali ste vedeli, da 53 % obiskovalcev zapusti vašo spletno stran, če se nalaga počasneje kot 3 sekunde? Danes je hitro nalaganje spletnih strani eno najpomembnejših meril uporabniške izkušnje. Ne izgubljajte strank samo zato, ker se vaša spletna stran nalaga počasneje, za to poskrbimo mi.

Optimizacija Wordpress Hitrosti
Popravilo Wordpress strani

Wordpress Storitev v Sili ​

Prejmite takojšnjo pomoč za vse nujne primere, povezane z WordPressom. Že enominutni izpad vaše spletne strani lahko vpliva na vašo blagovno znamko in lahko izgubite na tisoče evrov. Ne tvegajte, storitev za nujne primere ne bo le popravila vašega spletnega mesta, temveč bo zagotovila, da se to ne bo več ponovilo.

Odstranjevanje Zlonamerne Kode

V povprečju hekerji vsak dan ustvarijo 300.000 novih kosov zlonamerne programske opreme. Verjetnost, da boste deležni hekerskega napada, je precej velika! In če je vaša spletna stran WordPress okužena prav zdaj, lahko dobite prepoved dostopa do Googla in se uvrstite na črni seznam v spletu, kar bo vodilo do slabega ugleda in v nekaterih primerih do tožb. Ostanite varni, ne ignorirajte težave in nam dovolite, da vam pomagamo.

Odstranjevanje virusov na Wordpress-u
Wordpress zaščita 24ur

Wordpress Zaščita ​

Da bi preprečili ponavljajoče se okužbe spletnega mesta WordPress, je treba vzpostaviti napredno varnostno nastavitev. Obstaja več možnosti, s katerimi lahko dosežete želeni rezultat. S strokovno storitvijo odstranjevanja zlonamerne programske opreme za WordPress lahko dobite jamstvo do enega leta, in če bo spletno mesto ponovno napadeno, bo ponovno odstranjevanje zlonamerne programske opreme brezplačno.

Selitev Wordpress Strani

Ali ste zaradi selitve spletnega mesta WordPress doživeli nedelujoče povezave ali slike, notranjo napako strežnika, nevarno vsebino, nedelovanje spletnega mesta ali druge napake? S profesionalno storitvijo selitve WordPress lahko pozabite na zgoraj omenjene napake in uživate v netežavnem procesu selitvene storitve.

Selitev wordpress strani na novo gostovanje

Pogosta Vprašanja

WordPress je odprtokodna programska oprema, zato se redno posodablja in tako izboljšuje varnost, zmogljivost in stabilnost vašega spletnega mesta ter dodaja nove funkcije. S posodobitvami jedra WordPressa se iz istih razlogov posodabljajo tudi vse teme in vtičniki.

Če lastniki spletnih mest WordPress teh posodobitev ne upoštevajo ali jih izvajajo sami, so v položaju, ko tiktaka časovna bomba. Slej ko prej se lahko zastarela spletna stran pokvari ali celo postane predmet hekerskega napada!

Z našo storitvijo vzdrževanja WordPressa se lahko osredotočite na svoj posel in ne na težave s spletnim mestom. Za vašo spletno stran bomo ustrezno poskrbeli, da bo posodobljena, varna in stabilna 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

Ko se prijavite na načrt oskrbe, ki je za vas najbolj smiseln, boste prejeli pozdravno e-poštno sporočilo z informacijami o svojem načrtu in podrobnostmi o tem, kako nam varno poslati svoje prijavne podatke. Ko boste poslali podatke za prijavo v nadzorno ploščo WordPress in ponudnika gostovanja, bomo vaš načrt v celoti izvedli v 24-48 urah.

Vedno se potrudimo, da na vaša vprašanja odgovorimo čim prej (4h – 24h)

Ureditve spletnega mesta vključujejo urejanje vsebine, spreminjanje nastavitev vtičnikov in prilagoditve CSS. Ne vključuje razvoja po meri (PHP, vtičniki, teme itd.), posodabljanja kode po meri, grafičnega oblikovanja, PSD v WordPress, ustvarjanja vsebine ali vzpostavitve nove spletne strani ali poddomene itd.

Smo ekipa strokovnjakov za WordPress, ki ponuja: Vemo, kaj počnemo Podporo 24 ur na dan, 7 dni v tednu Hiter odzivni čas Načrtovana poročila Prilagodljive cene